Csuklókaros napellenzők

3 kategória, 7 típus, sokféle alapáras szerkezetszín és rengeteg ponyva. Minden típus megtekinthető, kipróbálható bemutatótermünkben.

Látogasson el a bemutatótermünkbe

Csuklókaros napellenzők

3 kategória, 7 típus, sokféle alapáras szerkezetszín és rengeteg ponyva. Minden típus megtekinthető, kipróbálható bemutatótermünkben.rmünkben.

Látogasson el a bemutatótermünkbe

Hagyományos napellenzők

Behúzott állapotban is látszik a szerkezetük. Kedvező áruk miatt népszerűek, de vagy védett helyre - pl. eresz vagy erkély alá - vagy védőtetővel kell őket telepíteni.

Már 205 000 Ft-tól

Tovább a klasszikus napellenzőkhöz

Féltokozott napellenzők

A ponyvát egy henger alakú tokba tekerik fel, így az védve van az időjárás viszontagságaitól. A csuklókarok azonban behúzott állapotban is láthatóak maradnak.  

Már 361 000 Ft-tól

Tovább a féltokozott napellenzőkhöz

Tokozott napellenzők

A legelegánsabb és legpraktikusabb megoldás. Behúzott állapotban csak a formatervezett kazetta látszik, mely hosszú időn át hatékonyan védi meg a ponyvát és a karokat. 

Már 516 500 Ft-tól

Tovább a tokozott napellenzőkhöz

Kérdése van? Ajánlatot kérne? Nem tudja, mi lenne a legjobb megoldás?

Szakértő kollégáink pillanatok alatt segítenek tájékozódni széles kínálatunkban.

Tökéletes vonalvezetés 

Tokozott napellenzők

Igényes megjelenés, hosszú élettartam. Egy napellenző, ami eleganciát sugároz puszta megjelenésével is. Ha az átlagosnál többet, jobbat szeretne, akkor 3 féle tokozott napellenző típusunk közül biztosan megtalálja az elképzeléseihez legközelebb állót. 

Árajánlat tokozott napellenzőre

Ecco

Letisztult elegancia, a tökéletes megoldások keresése: ez az Ecco. Csúcsmodern vonalvezetése a homlokzat meghatározó elemévé, dekoratív díszévé teszi a napellenzőt. Olyan megoldások teszik egyedivé, mint a teljesen zárt szerkezet, ami még a tengelyt is eltakarja, így még nyitott állapotban is csak a kifeszített ponyva látszik,

Tudjon meg többet az Ecco kazettás napellenzőről

Cielo

Gyönyörű szerkezet színek, gömbölyded vonalvezetésű tok, mindez akár 6 m szélességig. A Cielo napellenzők megjelenése mindig tökéletes. A féltokozott napellenzőkkel szemben itt a karok is rejtve maradnak behúzott állapotban, ettől lesz ez az árnyékoló kifejezetten kellemes megjelenésű. Legyen a terasza különleges, a Cielo azzá teszi.

Tudjon meg többet a Cielo kazettás napellenzőről

Vacanza

A Cielo kistestvére. Maximális szélessége 4,8 m lehet, így nagyobb felületek árnyékolására nem alkalmas, de ahová elég ekkora méret, ott árban kifejezetten jó választás. Mindent tud, amit egy tokozott napellenzőnek tudnia kell és alig kerül többe, mint egy féltokozott megoldás, mégis sokkal esztétikusabb, mivel a karok nem maradnak szabadon, mikor behúzott állapotban van.

Tudjon meg többet a Vacanza kazettás napellenzőről

Praktikus megoldás hosszútávra

Féltokozott napellenző

Szereti a praktikus megoldásokat? Akkor a féltokozott napellenzőt javasoljuk. Ha nem is olyan szép, mint egy teljesen tokozott változat, ugyanakkor a ponyvát jól megvédi. Behúzott állapotban csak a drapéria (a napellenző végén lelógó elővászon) és a karok maradnak szabadon.

Árajánlat féltokozott napellenzőre

Isola

Egy tökéletes féltokozott napellenző. Hosszan megőrzi a ponyva ragyogó színeit, holott alig kerül többe, mint egy hagyományos csuklókaros napellenző. Ráadásul akár 6,5 m x 3,5 m-es impozáns méretben is elkészíthető.

Olvasson még az Isola féltokozott napellenzőről

Egyszerűen hatékony

Hagyományos napellenzők

Mindent tudnak, amit egy napellenzőnek tudnia kell. A legnagyobb méretek ezekből a típusokból rendelhetők. Sőt, leereszthető drapériát is csak hagyományos napellenzőhöz tud kérni. Egyszóval számos eset van, mikor egy hagyományos napellenző jelenti a legjobb megoldást.

Árajánlat hagyományos napellenzőre​

Sogno

Akár alapáron is kérhető különleges, érdes felületű, antracit festéssel. Emellett másik 4 szerkezetszín is alapáron választható hozzá, s nem mellesleg ez a legnagyobb méretben gyártható hagyományos napellenzőnk. Akár 10 m is lehet a teljes szélessége, a karkinyúlása pedig 4 m-ig terjed. Ráadásul ez az egyetlen napellenzőnk, ami leereszthető drapériával is kérhető, így különösen ideális nyugati vagy keleti fekvésű teraszokhoz, ahol az alacsony napállás mellett is árnyékolni kell.

További részletek a Sogno könyökkaros napellenzőről

Arcobaleno

Egyik legnépszerűbb napellenzőnk. 6 m szélességig tudjuk gyártani, akár 3 m-es karkinyúlással is, így a legtöbb terasz árnyékolásához már megfelelő. Amennyiben nem takarja semmi felülről, úgy védőtetőt is ajánlunk hozzá. Szerkezetének színe csak fehér lehet, így ha ettől eltérő színben gondolkodik, úgy a Sogno típust javasoljuk.

További részletek az Arcobaleno könyökkaros napellenzőről 

Brilla

Árban a legkedvezőbb megoldásunk. Csupán kétféle méretben kerül gyártásra, így a többi napellenzőnkkel ellentétben nem tudjuk egyedi méretben készíteni. Azonban, ha a 3 m x 2 m vagy a 4 m x 2,5 m megfelelő, akkor igen kedvező áron juthat ehhez az árnyékolóhoz.

További részletek a Brilla könyökkaros napellenzőről