napellenzo.com f?oldal
  

Vállalási feltételek - napellenző telepítésére

A NAPELLENZŐ TELEPÍTÉSÉNEK VÁLLALÁSI FELTÉTELEI

Áraink az áfát, valamint Budapesten és 0. kilométertől számított 30 km-es vonzáskörzetében a szállítás és szerelés költségeit tartalmazzák. Bruttó 120 000 Ft-os összértékhatár alatt bruttó 10 000 Ft kiszállási díj fizetendő.

Cégünk Budapestre és 30 km-es vonzáskörzetére vonatkozóan vállal megbízásokat, ezért távolabbi megrendelések esetén csak a gyártást tudjuk vállalni, szerelés nélkül. A parkolási díjat normál parkolási övezetekben áraink tartalmazzák, kiemelt övezetekben (pl. Budai Vár) a hivatalos tarifa szerint azt felszámítjuk.

Tanácsadásért vagy térítésmentes írásos árajánlatért forduljon bemutatótermi munkatársainkhoz. Végleges árajánlatunkat az előzetes felmérést elvégző szakemberünk a helyszínen, a tényleges gyártási méretek alapján, a telepítés helyi sajátosságainak figyelembevételével teszi meg. Felmérési díjunk bruttó 5 000 Ft, amelyet az ajánlat érvényességi idején belüli megrendelés esetén 100%-ban jóváírunk a megrendelés végösszegéből. Az általánostól eltérő különleges igények esetén szakmai konzultáció és egyedi műszaki megoldások előkészítése 12 700 Ft/alkalom.

FIZETÉSI ÜTEMEZÉS

Tekintettel arra, hogy minden termékünk az adott méretre készülő egyedi gyártmány, lakossági megrendelőinknek készpénzfizetés vagy átutalás esetén egyaránt 50% előleg fizetendő a helyszíni felméréskor, a fennmaradó 50% pedig a kivitelezés során, az átadás-átvétellel egyidejűleg.

Közületi megrendelőinknek készpénzfizetés esetén 50% előleg a helyszíni felmérés és megrendelésfelvétel során, a fennmaradó 50% a kivitelezéskor, a munka átadásával egyidejűleg fizetendő. Amennyiben közületi megrendelőként átutalással kíván fizetni, úgy az előleg mértéke 80%, míg a munka átadását követően, a végszámla alapján 8 napon belül szükséges a fennmaradó 20% átutalással történő kiegyenlítése.

A munkanapban megadott vállalási határidő az előleg számlánkon való beérkezésétől kezdődik.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ

Általános esetben a helyszíni felméréskor készpénzben fizetendő előleg kézhezvételét (vagy átutalásos fizetés esetén az összeg jóváírását) követő első munkanaptól számított 25 munkanap Helios és nyitott szerkezetű Sole típusú napellenzőknél. Tokozott Sole napellenző esetében a vállalási határidő 25 munkanap. A Winter Plus télikert- és pergolaárnyékoló esetén 35 munkanap, Markilux napellenzők esetében szintén 40 munkanap a vállalási határidő. Kivételes esetekben a vállalási határidő ettől eltérhet, erre vonatkozóan kérje munkatársunk tájékoztatását.
 

GARANCIA

Napellenző­inkre és Somfy motorizációs termékekre 5 éves teljes körű, helyszíni garanciát vállalunk (kivétel: a Winter Plus típusra 2 év, Markilux napellenzőre 2+10 év).