napellenzo.com f?oldal
  

Impresszum

Technológia

Ezen oldalakat a Microsoft Internet Explorer 4 és magasabb verzióhoz optimalizáltuk. A legfrissebb böngésző ingyenes letöltésére az alábbi weboldalon van lehetőség: www.microsoft.com

A napellenzo.com weblapjának fejlécét Adobe Flash-sel alakítottuk ki. Szüksége van az Adobe Flash Playerre, hogy oldalakat teljes mértékben élvezhesse, ami ugyancsak ingyenesen letölthető. Az oldalak teljes szöveges és képi tartalmát Adobe Flash Player használata nélkül is meg tudja tekinteni az oldaltérképen keresztül navigálva. www.adobe.com

Internet oldalaink 800x600 pixeles, vagy annál magasabb képernyőfelbontáshoz vannak kialakítva.

Annak érdekében, hogy oldalaink összes funkcióját ki tudja használni, kérjük, ügyeljen rá, hogy böngészőjében a JavaScript futtatás engedélyezve legyen.


Fejlesztők

A napellenzo.com weboldalon elérhető mindennemű szöveges és képi tartalom az ACT International (korábban Dr. Web) fejlesztése.
A fejlesztésben részt vettek: Alliquander Péter (marketingtanácsadás), Homoki Árpád (webdesign), Ducsai Donát (webfejlesztés), Harnos Kornélia (szövegírás).
Az üzemeltetést is az ACT International végzi.

Internetjelenlét-szolgáltató: ACT NetKert (webhosting - domain regisztráció, web tárhely).


Általános jogi információk

Minden jog fenntartva. A szövegek, képek, grafikák és videoanyagok valamint ezek elrendezése a napellenzo.com weboldalain a szerzői jogvédelem és más törvények védelme alatt állnak. Ezen weboldalak tartalmának kereskedelmi céllal történő másolása, terjesztése, megváltoztatása ill. kiszolgáltatása harmadik személy részére nem engedélyezett. További rendelkezésig a napellenzo.com oldalakon lévő minden márkajel, védjegy törvényileg védett.

Ezeket a weboldalakat a tartalmat fejlesztő szakemberek és a webfejlesztésben résztvevők a tőlük várható legnagyobb gondossággal állították össze. Ennek ellenére a napellenzo.com menedzsmentje nem tudja garantálni ezen oldalak hibamentességét és az információk pontosságát. Az ACT International ezúton is kizár minden felelősséget, amelyek ezen weboldalak közvetett, vagy közvetlen felhasználása nyomán keletkeznek, mindaddig, amíg ezek a menedzsment súlyos gondatlanságán nem alapulnak.

Személyes adatait, amelyekre a napellenzo.com oldalain tett látogatásakor teszünk szert, bizalmasan és csak a törvényi előírások szerint kezeljük. Az adatvédelem és az információbiztonság üzletpolitikánk részét képezi. Az ACT International az Ön személyes adatait az Ön felhatalmazása nélkül harmadik személynek nem adja át.

Az ACT International biztonsági intézkedéseket hoz, hogy az Ön általunk kezelt adatait manipulációk, veszteség és rombolás ellen, vagy jogosulatlan személyek, vagy jogosulatlan közzététel ellen védjük. Biztonsági intézkedéseink megfelelnek a műszaki fejlődésnek és azokat állandóan javítjuk.