napellenzo.com f?oldal
  

GYIK - napellenző, tartozékok, motorok, vezérlések

Tájékozódás, megrendelésNAPELLENZŐKRŐL TÁJÉKOZTATÁS, MEGRENDELÉS

Mi Önöknél a megrendelés menete?
Kínálatunkról a legteljesebb képet bemutatótermünkben nyerheti. Ha nem tud felkeresni minket a bemutatóteremben, javasoljuk, hogy első lépésben a weboldalon található "Árajánlatkérés" menüpontban található űrlap kitöltésével küldje meg nekünk a napellenző tervezett (hozzávetőleges) méreteit, az esetleges motorizációs vagy kiegészítőkre vonatkozó igényét. Ajánlatkérésére munkatársunk egy munkanapon belül előzetes árajánlattal fog válaszolni.

Ha vonzónak találom az e-mail-en kapott előzetes árkalkulációt, ezt követően mennyi idővel jön a felmérés?
Bemutatóteremi munkatársaink a telefonon, e-mail-ben vagy személyesen eljuttatott rendelési igényét azonnal továbbítják felmérő szakembereinkhez. A felmérő két munkanapon belül jelentkezik Önnél a megadott telefonszámon, hogy a pontos időpontot egyeztethessék.

Önöknél Budapest vonzáskörzetén kívül 30 km-en túli címre van kiszállási díj. Ki kell-e fizetnem ezt a kiszállási díjat, ha kijött a felmérő, de végül nem rendelem meg az árnyékolót?
Agglomeráción kívüli munkáknál árainkhoz a 0. km-től számított 30. kilométertől kiszállási díj járul.
Amennyiben szakemberünk a bemutatótermi látogatás vagy az írásos előzetes árkalkuláció után a Megrendelő kérésére a megadott címre kiszáll, a méretvételezést elvégzi, az árkalkulációt elkészíti, de a felmérést kérő eláll a rendelési szándékától, az adott útra vonatkozó távolsági kiszállási díjat a Megrendelő a helyszínen megfizetni köteles.

Az általam megadott méretek alapján kapok végleges árat?
Nem, hivatalos árajánlatunkat az előzetes felmérést végző munkatársunk a szakszerű méretvétel után, a telepítés helyi sajátosságainak figyelembevételével teszi meg. Maximálisan arra törekszünk, hogy az előzetes árkalkulációnkban feltüntetett árakon túl semmilyen utólag felmerülő költség ne váljék esedékessé. Természetesen a helyszíni felmérés során adott végleges árajánlatunkban az eredetileg megadottaktól eltérő méretek és a műszaki tartalomban történő változások az árat is módosíthatják.

Abban az esetben ha én adom a méreteket, a gyártás után Önök felszerelik a napellenzőmet?
Saját szerelést csak az általunk történő felmérés után tudunk kivitelezni. Méretezési/méretvételezési problémák miatt műszaki rajz alapján csak telephelyi átvételes munkákat vállalunk - ekkor a kapott méretek alapján elkészített kész napellenzőt átadjuk és a szerelést a megrendelő végzi vagy végezteti el.

Feltétlenül szükséges-e a rendeléshez a bemutatótermet felkeresnem?
Nem kötelező, de még senki nem bánta meg. Működő mintadarabokon láthatja leendő árnyékolóját, komplett szóbeli tájékoztatást, írásos árkalkulációt kap, esetleg új ötleteket is az Ön által elképzeltekhez képest.

Néhány kép gazdagon felszerelt bemutatótermünk napellenzőiről:

 

 

 Belső homlokzati napellenző Helios napellenző  Leereszthető drapériás napellenző Állványra szerelt Sole napellenzők    

 

 

Markilux 6000 típusú napellenző  Napellenző bemutatóterem fogadótere 

 

 

Ha 120 km-nél messzebb van a nyaralóm Budapesttől, és bevállalom a napellenző felszerelését, akkor Önök elkészítik nekem?
Nincs akadálya, az árlista szerinti szállítás és szerelés nélküli áron a megadott méretek szerint legyártjuk a napellenzőt és Ön vagy (javasoltan) egy helyi szakember felszereli azt.


vissza