napellenzo.com f?oldal
  

Árlista - napellenző típusok és motorizációs termékek árai

CSUKLÓKAROS NAPELLENZŐK

NYITOTT SZERKEZETŰ CSUKLÓKAROS NAPELLENZŐK

HELIOS TÍPUSÚ CSUKLÓKAROS NAPELLENZŐK

Józsa HELIOS csuklókaros napellenző nyitott szerkezettel, UV-stabil osztrák Sattler napellenzőponyvával, 70 mm-es horganyzott acéltengellyel, világosszürke (RAL 7035) alumínium alkatrészekkel, Uno típusnál 25, Due esetén 15 cm-es elővászonnal, opcionálisan védőtetővel, alapáron kézi működtetéssel. Az árlistákban és a megrendelésnél szélességi méretként a szerkezetszélességet tüntetjük fel, a ponyva ennél 13 cm-rel keskenyebb. A HELIOS DUE típus kis méretekben jelent optimális megoldást, míg nagyobb méreteknél a HELIOS UNO-t ajánljuk, mely - méretkorlátokkal - állítható dőlésszögű (sunset) változatban és leereszthető drapériával is rendelhető. A HELIOS UNO EXTRA típus a keskeny, de tekintélyes karkinyúlás igénye esetén nyújt megoldást.
A napellenző szerkezeti elemei az EU országaiból származnak.

tovább a HELIOS típusú napellenzők árlistája


SOLE TÍPUSÚ CSUKLÓKAROS NAPELLENZŐ

Józsa SOLE csuklókaros napellenző nyitott szerkezettel, UV-stabil osztrák Sattler napellenzőponyvával, 78 mm-es szinterezett acéltengellyel, 20 cm-es elővászonnal, opcionálisan védőtetővel, alapáron fehér szerkezettel, kézi működtetéssel. A szerkezeti szélességhez képest a napellenző ponyvája 14 cm-rel keskenyebb. A napellenző szerkezeti elemei az EU országaiból származnak.

tovább a SOLE típusú napellenző árlistára

 

MARKILUX 1300 TÍPUSÚ CSUKLÓKAROS NAPELLENZŐ

Markilux 1300 csuklókaros napellenzőtípus, nyitott szerkezettel, alapáron kézi működtetéssel, rozsdamentes acél hajtókarral, drapériaval opcionálisan védőtetővel, alapáron kézi működtetéssel és motorizációs lehetőséggel.

tovább a MARKILUX 1300 napellenző árlistáhozZÁRT SZERKEZETŰ (TOKOZOTT, KAZETTÁS)  CSUKLÓKAROS NAPELLENZŐK

SOLE TOKOZOTT TÍPUSÚ CSUKLÓKAROS NAPELLENZŐ

Józsa SOLE TOKOZOTT csuklókaros napellenzőtípus, zárt szerkezettel, UV-stabil osztrák Sattler napellenzőponyvával, 78 mm-es szinterezett acéltengellyel, alapáron fehér szerkezettel, kézi működtetéssel, elővászon nélkül. A Józsa SOLE TOKOZOTT típusú napellenző - motorizációs igény esetén - csak rádióvezérlésű Somfy Orea vagy Sunea motorral látható el. Az árlistákban és a megrendelésnél szélességi méretként a szerkezetszélességet tüntetjük fel, a ponyva ennél 20 cm-rel keskenyebb. A napellenző szerkezeti elemei az EU országaiból származnak.

tovább a SOLE TOKOZOTT típusú napellenző árlistára


MARKILUX 6000 TÍPUSÚ CSUKLÓKAROS NAPELLENZŐ

Markilux 6000 csuklókaros napellenzőtípus, zárt szerkezettel, alapáron kézi működtetéssel, rozsdamentes acél hajtókarral, drapéria nélkül. A ponyva ultrahangos ragasztási eljárásal készül, a hosszútávú hibátlan működtetést a 10 év garanciával rendelkező bionikus karok, a kényelmet az opcionálisan rendelhető fűtőelem és a neoncsöves világítás biztosítják. A szerkezeti szélességhez képest a napellenző ponyvája 21 cm-rel keskenyebb. A Markilux 6000 napellenző Németországból származik.

tovább a MARKILUX 6000 típusú napellenző árlistára
 


BUKÓKAROS NAPELLENZŐ (ABLAKNAPELLENZŐ)


JÓZSA FINESTRA TÍPUSÚ BUKÓKAROS NAPELLENZŐ

A Józsa Finestra bukókaros ablaknapellenzők balkonok, kisebb teraszok elegáns napellenzői. A tengely tokozat nélküli, mind mennyezetre, mind homlokzatra felszerelhető. Az ejtőkarok alumíniumból készülnek, rugóerővel feszítettek és maximum 120 fokos szögben dönthetők. Mozgatása általában motorral vagy külső hajtóművel történik. Az árlistákban és a megrendelésnél szélességi méretként a szerkezetszélességet tüntetjük fel, a ponyva ennél 10 cm-rel keskenyebb. Az ablaknapellenző csak kívülről szerelhető, ezért telepítését csak földről ill. létráról biztonságosan megközelíthető helyen vállaljuk és beltérből csak a motoros működtetési móddal kezelhető.

tovább a Józsa FINESTRA típusú napellenző árlistára

 

FÜGGŐLEGESEN LEGÖRDÜLŐ NAPELLENZŐ


JÓZSA HELIOS SEPARET TÍPUSÚ FÜGGŐLEGESEN LEGÖRDÜLŐ NAPELLENZŐ

A Józsa HELIOS SEPARET függőlegesen legördülő napellenző, a fallal nyílászáróval párhuzamosan leengedhető nyitott szerkezetű típus, UV-stabil osztrák Sattler napellenző ponyvával, 70 mm-es horganyzott acéltengellyel, alapáron kézi működtetéssel. Az árlistákban és a megrendelésnél szélességi méretként a komplett szerkezetszélességet tüntetjük fel, a ponyva ennél 10 cm-rel keskenyebb. A napellenző szerkezeti elemei az EU országaiból származnak.

tovább a HELIOS SEPARET típusú napellenző árlistára

 

TÉLIKERT- ÉS PERGOLAÁRNYÉKOLÓ


WINTER PLUS 2 TÉLIKERT- ÉS PERGOLAÁRNYÉKOLÓ NAPELLENZŐ

A Winter Plus 2 télikert- és pergolaárnyékolók oldalsó megvezetéses, minden esetben motoros működtetésű árnyékolók, melyek kiválóan alkalmasak télikertek, tetőszerkezetek, valamint pergolák árnyékolására.

tovább a WINTER PLUS 2 típusú napellenző árlistára

 

NAPELLENZŐ AUTOMATIZÁLÁSA SOMFY TERMÉKEKKEL


Somfy és Royaltech csőmotorok és vezérlések rádióvezérlésű (távirányítós, szélérzékelős, fény- és szélérzékelős) napellenzőkhöz. Cégünk napellenző automatizálásához az EU-ban piacvezető Somfy cég Francia- vagy Németországban gyártott, valamint a Royaltech német gyártósorokon és minőségbiztosítás mellett Kínában készülő termékeit forgalmazza.

tovább a Somfy napellenző automatizálás árlistára

 

NAPELLENZŐ AUTOMATIZÁLÁSA ROYALTECH TERMÉKEKKEL


Royaltech csőmotorok és vezérlések rádióvezérlésű (távirányítós, szélérzékelős, fény- és szélérzékelős) és vezetékes (fali kapcsolós) működtetésű napellenzőkhöz. A Royaltech motorok és vezérlések német gyártósorokon és minőségbiztosítás mellett Kínában készülő termékek.

tovább a Royaltech napellenző automatizálás árlistára

 

NAPELLENZŐ JAVÍTÁS


Cégünk az általunk telepített napellenző javítását garanciális időn túl is vállalja. A napellenző javításokra azok jellegétől függően a lehető legrövidebb időn belül, de legfeljebb a mindenkori vállalási határidőnek megfelelően kerül sor. Felhívjuk figyelmüket, hogy alkatrészforgalmazással nem foglalkozunk.

tovább a napellenző javítás árlistára